NL
DE

Prikkelarme Middag

De prikkelarme middag die op 2 april zou plaatsvinden bij Mattel Play! wordt in verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus verplaatst naar een andere datum. Deze wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. ​

Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan komen spelen in de werelden van Brandweerman Sam™, Bob de Bouwer™, Angelina Ballerina™ en Thomas de Stoomlocomotief™. Daardoor is het idee ontstaan om een speciale middag te organiseren voor kinderen die gevoelig zijn voor prikkels. Want op een normale dag kan het erg druk zijn bij Mattel Play! Sevenum. Er gebeurt veel, kinderen rennen van Jupiter naar Scoop en weer door naar Cranky, er is muziek en er slingert soms wat speelgoed rond. 

Tijdens de Prikkelarme Middag zal alles anders zijn. Prikkels zullen tot een minimum beperkt worden, zo ook het aantal bezoekers. Meet & Greets worden ruim van te voren persoonlijk aangekondigd (dus niet via een omroep systeem), het volume van de muziek gaat omlaag en ons personeel zal zorgen dat alles deze middag rustig, netjes en georganiseerd verloopt. 
 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum Nog onbekend
Entree tijden* 14.30, 15.00 of 15.30 uur
Eindtijd 18.00 uur 
Tickets Uitsluitend online verkrijgbaar (niet verkrijgbaar aan de balie)
Prijzen Entree kind: € 9,50
Entree begeleider: € 3,00
Eten & drinken De keuken is deze middag gesloten, maar het is wel mogelijk om drinken te bestellen aan de balie. 
Meet & Greets 16.00 uur 
17.00 uur

*Op deze middag werken we met 3 entree tijden. We laten per tijdstip een beperkt aantal bezoekers binnen bij Mattel Play!

Koop nu je ticket