NL
DE
Bekijk alle attracties >

Thomas de Stoomlocomotief™

Thomas is de blauwe locomotief met nummer 1. Hij is een vrolijk locomotiefje dat nogal eens in de problemen komt. Meestal omdat hij graag dingen doet die hij beter aan grotere locomotieven kan overlaten. Maar problemen duren nooit lang in de wereld van Thomas en hij heeft snel alles op de rails. Thomas werkt hard en wil altijd een “zeer nuttig locomotiefje” zijn. Kom jij hem helpen op het eiland Sodor?! 

In de wereld van Thomas de Stoomlocomotief™ kun je genoeg ontdekken. Kom naar het groente- en fruit sorteerstation om te kijken hoe goed jij bent in uitzoekwerk. Kun jij jouw eigen locomotiefje laten rijden op de rails? Er is een cool tandwielspel en een grote ballenbak waar Harold de Helikopter vliegt. Je kunt hier naar hartenlust klimmen, klauteren en glijden. Je kunt lekker puzzelen en blokken laden en lossen. Je kunt hier zelf bijna verdwalen in de blokken door in een van de grote zachte blokkenbakken te springen.

Ga met een sneltreinvaart naar de wereld van Thomas en de rest van het enthousiaste team om de mooiste avonturen te beleven! Zien we jou snel?

Als je meer wilt weten over Thomas de Stoomlocomotief, klik dan hier om naar de officiële merkpagina te gaan.