NL
DE
Bekijk alle attracties >

Mattel Play! Sevenum

Bij Mattel Play! Sevenum staat samen spelen, leren en ontdekken centraal. Het lijkt op een binnenspeeltuin, maar het is toch net even anders... 

Mattel Play! Sevenum bestaat namelijk uit gethematiseerde speelmogelijkheden waar kinderen zich wanen in de werelden van hun favoriete TV-helden, zoals Thomas De Stoomlocomotief™, Bob de Bouwer™, Angelina Ballerina™ en Brandweerman Sam™. Ook kan er volop gebouwd worden in de Mega zones en kan men zich uitleven op rolschaatsen in de Roller Disco.

Wat wij van Mattel Play! Sevenum belangrijk vinden is dat er hier de mogelijkheid is voor ouders en kinderen om samen te spelen en te genieten van kostbare tijd met elkaar. Ben samen creatief en wie weet schuilt er in jou, als ouder, ook een heuse brandweerman of prima-ballerina!

Mattel Play! Sevenum ligt in Noord-Limburg en is, na Liverpool en Dubai, de 3evestiging van Mattel Play! ter wereld. 

Weer of geen weer, dat maakt hier niet uit. Bij warm weer is het bij Mattel Play! Sevenum lekker koel door onze airconditioning. Bij regen of koud weer kun je lekker droog en warm binnen spelen. Oftewel, het is altijd een goed moment om te komen genieten bij Mattel Play! Sevenum.

Let's Play Together!