NL
DE

Schoolreisje

Mattel Play! Sevenum is uitermate geschikt voor een schoolreisje. De indoor speelwereld is voornamelijk leuk voor kinderen tot en met groep 4. Het is kindvriendelijk, overzichtelijk, actief, veilig en weersonafhankelijk.

Samen spelen, leren en ontdekken staat bij Mattel Play! Sevenum centraal. In deze unieke binnenspeeltuin kunnen kinderen zich urenlang vermaken in de werelden van hun favoriete TV-helden! Zet een helm op en bouw als Bob de Bouwer™ of dans in een schitterende tutu als Angelina Ballerina™. Ben een held als Brandweerman Sam™ of bezoek Thomas de Stoomlocomotief™ op het eiland Sodor. Het is zelfs mogelijk om de TV-helden te ontmoeten! Dat maakt een reisje naar Mattel Play! natuurlijk onvergetelijk.

Kom gezellig met de hele klas of zelfs de hele school op avontuur bij FEC Sevenum! 
Hele stoere bovenbouwers (vanaf 8 jaar) kunnen dan een bezoekje brengen aan The Portal Action House en een potje lasergamen bij The Portal Lasergame

Tarieven
De prijs voor een schoolreisje bedraagt € 8,00 per leerling bij een minimum van 20 personen. Hierbij zit de entree en een glaasje ranja voor de kids. Begeleiders (1 begeleider op 4 kinderen) krijgen bij een schoolreisje gratis toegang tot Mattel Play! Sevenum. 

Neem contact met ons op!