NL
DE

Kinderfeestje

Ben je bijna jarig? Jouw kinderfeestje is dé dag van het jaar waar je met verlangen naar uitkijkt. Je weet natuurlijk ook allang wie er allemaal op jouw feestje mogen komen.

Wanneer je je kinderfeestje viert bij Mattel Play! Sevenum krijg je een partyroom van Bob de Bouwer™, Thomas de Stoomlocomotief™ of Brandweerman Sam™ toegewezen. Hier vind je een troon voor de jarige en een lange tafel waar alle vriendjes en vriendinnetjes aan plaats kunnen nemen. Deze partyroom mag vooraf het spelen 45 minuten gebruikt worden en tijdens het eten van frietjes 45 minuten.

De speciale prijs voor een kinderfeestje is € 14,75 per persoon. Bij een Mattel Play! feestje zit een welkomstdrankje, zakje chips, ranja, frietjes met saus & een snack inbegrepen. Ook krijg je uitnodigingskaarten van je favoriete Mattel karakter om naar je vrienden te sturen. Een feestje om nooit meer te vergeten! Hoeveel nachtjes slapen nog?

Tegen een meerprijs van € 2,00 per persoon is bovenstaand feestpakket uit te breiden met het samen versieren van een plak cake of een snoepzak.

Beschikbare arrangementen

Kinderfeestje Mattel

  • Kinderfeestje Mattel
Prijs vanaf: € 14,75

Prikkelarme middag Mattel Play!

  • Eenmaal entree voor een kind + begeleider
  • Eenmaal entree voor extra begeleider op prikkelarme middag
Prijs vanaf: € 11,50